"KÕIK ON VÄGA INDIVIDUAALNE!"


photo Xenia Udalova
Mina ja minu meeskond südamlikult täname Teid selle eest, et olete soetanud meie ilukarpi ILLI box.
Selle loomise idee tekkis mul klientide sagedasest küsimusest, mida nad peaks endale hooldus-ja dekoratiivkosmeetikast ostma. Minu vastus: "Kõik on väga individuaalne!" Igaüks inimene on eriline ja ei sarnane kellegi teisega, see definitsioon vastab ka näo- ja kehanahale. Ma saan soovitada oma lemmiktooteid, kuid enne ostu tahaksite ju neid isiklikult proovida, et arusaada kas toode sobib ja vastab Teie vajadustele!  Sellepärast otsustasin ilukarpi kokku panna kahe iseloomuga toodetest: ühed on minu lemmikud juba mitu aastat, neid ma kasutan nii isiklikult, kui ka enda töös ning teised tooted on minu jaoks täiesti uued olnud, kuid juba leidsid endale koha minu vannitoakapis või töökohvris.
Meie ILLI box ilukarbiga Teil on suurepärane võimalus proovida tuntud brändide häid kosmeetika- ja hooldustooteid "ühes kohas" ilma raha raiskamiseta täistoodete ostu peale. Pärast edukat testimist sobivaid tooteid saab osta täissuuruses voldikus toodud esindustes.
Soovitame Teile meeldivat ajaveetmist ILLI box'iga!
 
photo Xenia Udalova

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published